Întâlnire între Consulul Onorific al României și PalmaActiva

Joi 20 iunie 2024 reprezentanții PalmaActiva s-au întâlnit cu Consulul Onorific al României, Alexandru Lazar, pentru a stabili linii de colaborare cu antreprenorii și oamenii de afaceri români din Palma de Mallorca și din întregul arhipelag Balear.

Participanți și Obiective

Din partea PalmaActiva, la întâlnire au participat:

  • Lupe Ferrer, consilier pe teme de economie, comerț și autonomos
  • Juan A. Tormo, director general de autonomos
  • Toni Fuster, director general de comerț
  • Luisa Marqués, consilier de seniori și Interculturalitate

Scopul principal al întâlnirii a fost de a întări relațiile de colaborare și de a dezvolta proiecte comune care să sprijine comunitatea română din Palma, recunoscută pentru contribuția sa semnificativă la economia locală și națională.

Sprijin pentru Comunitatea Română

Alexandru Lazar, consulul României, a mulțumit echipei PalmaActiva pentru susținerea oferită comunității românești din Palma, subliniind importanța integrării antreprenorilor și profesioniștilor de origine română în sistemul asociativ de antreprenoriat al orașului.

„Mulțumesc întregii echipe, excelentelor consiliere și onorabililor directori, pentru o întâlnire atât de reușită, din care am ieșit cu mult entuziasm și cu proiecte comune pentru viitor. Mulțumim pentru susținerea comunității românești rezidente în Palma, care este o parte importantă a țesutului antreprenorial, atât al orașului Palma, cât și al Spaniei în general. Antreprenorii și profesioniștii de origine română și rezidenți în Palma și în Baleare sunt adevărați ambasadori ai României, dar și ai orașului Palma și ai regiunii Baleare”, a declarat consulul Alexandru Lazar.

Palma – Oraș al Antreprenorilor

PalmaActiva continuă să își consolideze rolul de facilitator în sprijinirea antreprenorilor locali și internaționali. Întâlnirea de astăzi demonstrează angajamentul său de a crea un mediu favorabil dezvoltării afacerilor și de a sprijini diversitatea culturală și profesională din Palma de Mallorca.

Această colaborare promite să aducă beneficii economice și sociale semnificative, consolidând Palma ca un oraș dinamic și deschis inițiativelor antreprenoriale din diverse culturi. Palma, oraș al antreprenorilor, își continuă astfel misiunea de a deveni un pol de creștere și inovație în regiunea Baleare și în Spania.

sursa foto: Instagram

Înapoi Sus