Despre site

Baleares.ro este un portal informational dedicat emigrantilor si turistilor romani din arhipelagul Balear.
In paginile baleares.ro urmeaza sa gasiti stiri din tara si din strainatate, informatii utile din fiecare insula in parte, recomandari pentru petrecerea timpului liber, galerie foto si video, dar si servicii oferite de catre romani in arhipelagul Balear.

Siteul baleares.ro este realizat și intreținut de Palma Solutions:

pslogov1

Palma Solutions LTD

Numar companie: 09275767
Adresa: 20 Chalfont Avenue, Wembley, HA9 6NS, United Kingdom
Telefon: (+34) 629 212 278
Email: office@palma.solutions
Website: http://palma.solutions

Pentru recomandări, reclamatii sau orice fel de solicitări va rugăm sa utilizati formularul de contact.

Limitarea responsabilitatii

  • În timp ce s-au făcut eforturi pentru a asigura și menține acuratețea informațiilor de referință de pe acest site pot exista erori și / sau omisiuni. Editorii acestui site sau compania din spatele lui nu pot sa fie trasi la raspundere in nici un fel pentru orice inexactități. Dacă descoperiți erori sau inexactități, sau daca aveti ceva de adăugat sau raporta editorilor va rugam folositi formularul de contact menționat mai sus pentru a face acest lucru.
  • Conținutul de pe acest site, inclusiv fișierele media nu pot sa fie reproduse in niciun fel fără acordul scris al Palma Solutions.
  • Toate fișierele media folosite pe acest site sunt fie supuse unor licențe CC0 sau deținute de către editori, cu toate acestea cele integrate ca aparținand domeniului public pe site-urile pot încălca drepturile de autor ale altora, si astfel dacă dețineți o imagine și doriți să fie eliminată, vă rugăm contactați-ne cu dovada dreptullui de proprietate si o vom elimina.
  • Navigarea și utilizarea acestui website sunt gratuite.

Referinte:

Înapoi Sus