Explozie în Ibiza: Un român printre cei trei muncitori răniți

Trei muncitori au fost răniți vineri într-o explozie care a avut loc în timp ce lucrau într-un șanț. Conform informațiilor furnizate de către Area de Salud de Ibiza y Formentera, deflagrația s-a produs în jurul orei 11:00, în șanțul în care lucrau cei trei muncitori. Aceștia au ajuns la spitalul Can Misses pe cont propriu, suferind arsuri de diverse grade.

Doi dintre muncitori au fost internați în unitatea de Traumatologie și sunt în stare stabilă, având arsuri de primul grad pe cap, față și gât. Unul dintre ei este de naționalitate portugheză, în vârstă de 45 de ani, iar celălalt este un român de 51 de ani, conform ASEF.

Cel de-al treilea muncitor, un bărbat de 52 de ani de naționalitate algeriană, este cel mai grav rănit. Acesta a fost internat inițial în secția de terapie intensivă (UCI) a spitalului Can Misses, însă, după ce starea sa a fost stabilizată, a fost transferat la Unitatea de Arși a spitalului La Fe din Valencia. El suferă de arsuri de gradul doi pe 45% din suprafața corpului, în principal pe față, cap și gât.

Accidentul de la Ibiza evidențiază riscurile majore cu care se confruntă muncitorii în timpul lucrărilor. Printre cei răniți se numără și un român de 51 de ani, internat în stare stabilă.

Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei afectați, în speranța unei recuperări rapide.

sursa foto: Periodico de Ibiza

Înapoi Sus