Campanie de Donații pe Insula Mallorca

„Nu arunca, donează” – O șansă pentru a face bine

Pe insula Mallorca, comunitatea românească și nu numai este invitată să participe la o inițiativă caritabilă intitulată „Nu arunca, donează”. Această campanie își propune să strângă haine, încălțăminte, jucării și alte articole esențiale pentru a sprijini persoanele aflate în nevoie.

Ce se strânge

În cadrul campaniei, sunt colectate următoarele articole:

  • Haine și încălțăminte pentru adulți și copii
  • Jucării și cărți pentru copii
  • Lucruri casnice cum ar fi lenjerii, oale, și saltele
  • Lapte praf și pamperși

Detalii despre donații

Termenul pentru aducerea hainelor este până la sfârșitul lunii iunie. Organizatorii roagă pe toți cei care doresc să doneze să aducă haine în condiții bune, care pot fi refolosite, spălate și puse în cutii.

Contact pentru mai multe informații

Pentru mai multe informații și detalii despre cum puteți contribui la această campanie de donații, vă rugăm să contactați:

  • Victor: +34 664 612 384
  • Vasile: +34 604 155 278
  • Ana: +34 603 165 806

Importanța Campaniei

Campania „Nu arunca, donează” oferă o oportunitate excelentă pentru toți locuitorii insulei Mallorca de a face o faptă bună și de a ajuta persoanele care se confruntă cu dificultăți. Prin donarea hainelor, jucăriilor și altor articole esențiale, fiecare contribuție va aduce un zâmbet pe fața celor aflați în nevoie și va ajuta la îmbunătățirea calității vieții acestora.

Nu ratați șansa de a participa la această inițiativă caritabilă și de a face o diferență în comunitate. Cu toții avem haine și articole pe care nu le mai folosim, iar acum este momentul perfect pentru a le oferi o nouă viață prin donarea lor către cei care au cu adevărat nevoie. Participați la campania „Nu Arunca, Donează” și contribuiți la o cauză nobilă.

Înapoi Sus