Consulat itinerant în Palma de Mallorca

Aducem la cunoștința cetățenilor români rezidenți în Insulele Baleare faptul că, în perioada 20-21 februarie 2015, Consulatul General al României la Barcelona organizează un nou consulat itinerant în Palma de Mallorca. 

Activitatea cu publicul se va desfășura la Casal de Inmigrantes, C/Eusebio Estada, nr. 48, Palma de Mallorca, conform următorului program:

– 20 februarie 2015, între orele 10.00 – 18.00 se vor prelua cererile;

– 21 februarie 2015, între orele 11.00 – 14.00 se vor elibera documentele, făcând referire în mod special la actele notariale

 

ATENȚIE:

Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresați în mod direct consulatului până cel mai târziu la data de 15.02.2015, pentru a solicita o programare pentru serviciul consular dorit. Solicitările se fac la adresa de email consuladogeneralenbarcelo@telefonica.net, sau pe fax la nr. 934 341 109.

Dacă utilizați faxul, este absolut necesar să ne comunicați și un număr de telefon la care puteți fi contactați dacă este necesar. În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale!!

Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare!!

Atragem atenția că din motive organizatorice, nu putem face niciun fel de excepție de la regula programării. Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să dețineți acte de identitate românești valabile și să aveți copii după absolut toate documentele

Adresăm rugămintea celor care accesează pagina noastră și citesc aceste informații, să transmită mesajul mai departe, pentru a informa un număr cât mai mare de cetățeni români.

ATENȚIE:

Nu se preiau cereri pentru pașaport!!

 

Vă mulțumim

via MAE.ro

Înapoi Sus