Consulat Itinerant – Noiembrie 2016

CONSULAT ITINERANT ÎN PALMA DE MALLORCA

Aducem la cunoștința cetățenilor români rezidenți în Insulele Baleare faptul că, în perioada 04-05 noiembrie 2016, CG Barcelona organizează un nou consulat itinerant în Palma de Mallorca, în cadrul căruia se vor oferi următoarele servicii: titluri de călătorie, acte de stare civilă și acte notariale.

Activitatea cu publicul se va desfășura la Casal del Inmigrantes, C/Eusebio Estada núm. 48, Palma, după următorul program:

– 04.11.2016, între orele 10.00 – 18.00, se vor prelua cererile;

– 05.11.2016 între orele 11.00 – 16.00, se vor elibera documentele aduse de la Barcelona (acte notariale, certificate de naștere, pașapoarte).

ATENȚIE: 

Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă (nume, serviciul consular dorit, date de contact)ceea ce presupune să vă adresați în mod direct consulatului până cel mai târziu la data de 30.10.2016. Solicitarea o puteți face la adresa de email a consulatului barcelona@mae.ro, sau pe fax la nr. 934 341 109.Dacă utilizați faxul, este absolut necesar să ne comunicați și o adresă de email.

În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale (3cm X 4cm, cu bandă albă de 7 mm în partea de jos)!!

Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare!!

Atragem atenția că din motive organizatorice, nu putem face niciun fel de excepție de la regula programării. Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să dețineți acte de identitate românești valabile (nu se aplică în cazul titlurilor de călătorie) și să aveți copii după absolut toate documentele.

Adresăm rugămintea persoanelor care doresc să informeze despre organizarea consulatului itinerant să precizeze și detaliile prezentate mai sus.

ATENȚIE:

Nu se preiau cereri pentru pașaport!!

Vă mulțumim

Businesswomen doing paperwork by railing in office
Businesswomen doing paperwork by railing in office
Înapoi Sus