Proiecție de film românesc în Palma

Evenimentul „The Write Retreat” aduce în atenția cinefililor o oportunitate unică de a se întâlni cu Cristian Mungiu, laureat al prestigiosului premiu Palme d’Or, pentru o proiecție specială a filmului său aclamat, „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”. Proiecția va avea loc în Sala Augusta, Cinema 2, din Palma de Mallorca, pe data de 11 aprilie, la ora 17:00. Accesul este gratuit, însă locurile sunt limitate, subliniind exclusivitatea acestui eveniment.

Filmul, cunoscut pentru portretizarea sa profundă și realistă a vieții în România de final de comunism, este o poveste despre sacrificiu, prietenie și alegerile dificile impuse de o societate restrictivă. Acesta va fi urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Mungiu, oferind publicului șansa de a dialoga direct cu cineastul despre lucrările și viziunea sa.

Evenimentul este susținut de mai multe organizații, printre care Mallorca Film Commission și Institutul Cultural Român, subliniind colaborarea internațională și importanța culturală a cinematografiei. Participanții sunt încurajați să își confirme prezența în avans prin e-mail la adresa contact@thewriterretreat.eu, pentru a asigura o planificare fără cusur a acestei întâlniri memorabile cu lumea filmului.

Înapoi Sus