Şeful Poliţiei judeţului Satu Mare a dat cu maşina peste un bătrân, pe trecerea de pietoni. Subordonaţii au „omis“ să treacă acest caz în buletinul zilnic de presă

Florentin Vlad, şeful IPJ Satu Mare, a lovit cu maşina un bătrân pe trecerea de pietoni, accidentul petrecându-se miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00. Florentin Vlad, aflat la volanul maşinii personale, un SUV Ssang Yong, l-a acroşat pe un bătrân în vârstă de 74 de ani, care s-a ales cu un braţ fracturat.

Toate bune şi frumoase dacă acest accident era raportat de către departamentul care se ocupă de relaţia cu mass-media însă acest lucru nu s-a întâmplat. Purtătorul de cuvânt de pe lângă IPJ Satu Mare, Camelia Cosma, a confirmat accidentul însă a fost destul de reţinută în furnizarea de date suplimentare:

“Da, pot să vă confirm că pe data de 21.1. 2015 la orele 9.00 s-a produs un accident, comis de către Florentin Vlad care a acroşat un pieton şi care a suferit o leziune la braţ. Pot să vă spun că victima în vârsă de 74 de ani a fost transportată de urgenţă la spital unde, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale, a părăsit instituţia spitalicească, iar acum se află în afara oricărui pericol.”

Întrebată de ce acest caz  n-a figurat nici în buletinul de presă din data de 21 ianuarie şi nici în cel din data de 22 ianuarie, adică cele emise alaltăieri şi ieri şi ce măsuri s-au luat în cazul celui care a produs accidentul, purtătorul de cuvânt a fost destul de ambigu: ”Nu pot să vă dau mai multe detalii, ţinând cont şi de poziţia celui care a comis accidentul”.

În schimb prim procurorul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Florin Betea, a confirmat că s-a deschis dosar penal pe numele lui Florentin Vlad pentru comiterea de infracţiunea de vătămare din culpă, iar cazul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

 

Citeste si:

Înapoi Sus