Editia a XVII-a a targului medieval in Manacor

catedrala din Manacor

In zilele de 20 si 21 septembrie 2014 are loc in Manacor cea de-a XVII-a editie a targului medieval.

Astfel, pentru un intreg weekend orasul Manacor calatoreste in timp, in perioada evului mediu. Festivale precum cel din Manacor sunt destul de populare in Spania si in Baleares, iar cel mai cunoscut in acest sens fiind cel din Palma ce are loc in fiecare primavara in primul weekend al lunii martie.

Revenind la festivalul din Manacor, anul acesta gara din Manacor devine „Gara Evului Mediu” pentru a putea oferi informatii privind festivalul oricui calatoreste din directia Palma.

Targul medieval incepe sambata 20 septembrie la ora 17:00 si ramane deschis pana la miezul noptii. De asemenea, incepand cu ora 20:00 vor avea loc diverse reprezentatii artistice.

In ziua urmatoare, pe 21 septembrie targul se deschide la ora 10:00 si se incheie la ora 23:00 cu o suita de activitati artistice pe tot parcursul zilei, printre care un show de magie ce are loc la ora 19:00.

La targ puteti gasi standuri atat cu mancare si bautura traditionala din arhipelagul balear, dar si cu articole mestesugaresti, precum pielarie, obiecte sculptate, armuri si sabii medievale si tesaturi medievale printre altele.

Astfel, daca sunteti prin Mallorca in weekend si nu v-ati facut deja planuri, targul medieval din Manacor e alegerea perfecta pentru a va petrece sfarsitul de saptamana.

Înapoi Sus