O cina romantica in Mallorca

Fiindca sunt sigur ca macar odata in viata voi, domnii, ati avut intentia de a va scoate sotia sau iubita in oras la o cina romantica si poate n-ati gasit locatia perfecta care sa impresioneze intr-adevar am sa va impartasesc cateva din secretele mele.

In urma cu cativa ani am descoperit in Sa Pobla un restaurant numit Mare Nostrum, restaurant ce a adoptat un model de business unic in insula (n.r. cred).

MENIU

Astfel restaurantul despre care va vorbesc ofera doar cina in regim de meniu de degustare, iar cheful restaurantului face un meniu unic in fiecare seara, iar clientii au parte de o serie de surprize placute in ceea ce priveste combinatia gastronomica.

In timp ce ospatarul enumera felurile de mancare la fiecare masa inainte de a incepe servirea se poate degusta niste alioli acompaniat de masline maiorchine, iar cina este alcatuita din doua antreuri, doua feluri intermediare, un fel principal si trei tipuri de desert. De asemenea restaurantul ofera clientilor trei tipuri diferite de paine pentru a acomoda toate preferintele in domeniu.

BAUTURA

Cei care au motiv sa sarbatoreasca sunt de obicei intampinati cu sampanie daca desigur comunica in timpul rezervarii si motivul pentru care vor sa cineze la restaurantul Mare Nostrum.

Ceilalti au la dispozitie o gama variata de vinuri ecologice, cu precadere produse in Mallorca, iar ospatarii pot sa recomande la cerere tipul de vin care merge cel mai bine cu meniul oferit.

Desi vinul e bautura principala in acest restaurant, clientii pot sa consume si bere, apa sau bauturi racoritoare.

ATMOSFERA

Restaurantul Mare Nostrum pastreaza un decor vintage si isi intampina musafirii intr-o atmosfera semi-obscura, adeseori cu lumanari pe mese si acorduri de muzica clasica pe fundal. Adeseori cina este acompaniata de o serie de artisti locali ce interpreteaza instrumental diverse melodii clasice.

Desi la prima vedere poate parea un restaurant exclusivist, Mare Nostrum e un restaurant deschis oricarui tip de public indiferent ca vorbim de o cina luata in familie sau intre colegi de munca.

LOCATIE

Locatia restaurantului este pe Calle Ric (Calle des Ric pe anumite harti) la numarul 35 in Sa Pobla, iar rezervarile se pot face la numarul de telefon 670 51 46 87 sau pe Facebook.

Capacitatea restaurantului este limitata si din acest motiv se lucreaza exclusiv pe baza de rezevare prealabila.

GALERIE FOTO

Pentru mai multe detalii, imagini si impresii scrise de clientii restaurantului Mare Nostrum puteti vizita pagina de pe TripAdvisor.

Înapoi Sus