Consulatul Onorific e și pe Facebook

Consulatul Onorific al României în arhipelagul Balear a lansat pagina de Facebook oficială unde se vor publica toate informațiile de interes public pentru românii din arhipelagul Balear.

De asemenea prin intermediul acestei pagini, românii din arhipelagul Balear pot să comunice cu reprezentanții Consulatului Onorific.

Mai multe informații privind scopul paginii de Facebook și metodele de comunicare disponibile găsiți în postarea de mai jos ce a fost preluată de pe pagină:

Avem plăcerea sa va informam ca la data de 16.09.2021 s-a inaugurat consulatul onorific. In atribuțiile Consulului onorific, intra în principal promovarea relațiilor economice si culturale.

Este o funcție neremunerată. Astfel, nu intra in atribuțiile consulatului onorific primirea și/sau emiterea de documente (pașapoarte, titluri de călătorie, certificate de naștere, căsătorie etc.).

Toate aceste atribuții rămân in continuare in sarcina Consulatului General de la Barcelona. Se preconizează că in perioada imediat următoare se va organiza un consulat itinerant de către Consulatul General de la Barcelona, fapt care va fi anunțat in mediile de comunicare folosite (pagina web a CG Barcelona, pagina de fb).

Raman la întreaga dumneavoastră dispoziție prin intermediul adresei de email a consulatului onorific: rocons.baleares@gmail.com si a telefonului de contact 663 241 896.

Intervalul in care preiau apelurile este Miercuri și Joi intre orele 14.00-16.00 și 18.00-19.00.

Prin intermediul acestei pagini de FB vom pune, in mod constant, la dispoziția dumneavoastră informații de interes.

Înapoi Sus