Programul Sfintelor Paști la Parohia Greco-Catolică Română din Palma de Mallorca

Parohia Greco-Catolică Română din Palma de Mallorca vă invită să participați la seria de evenimente liturgice organizate cu ocazia Sfintelor Paști 2024. Acest moment sacru din calendarul creștin este ocazia perfectă pentru reflecție, reînnoire spirituală și comuniune în cadrul comunității noastre.

Programul Liturgic pentru Sfintele Paști 2024

Săptămâna Mare este marcată prin următoarele evenimente principale, deschise pentru toți credincioșii:

  • 2 Mai, Joia Mare: Vom începe cu „Denia celor 12 Evanghelii”, începând cu ora 19:00, un serviciu profund care comemorează Patimile Domnului nostru Iisus Hristos.
  • 3 Mai, Vinerea Mare: La ora 19:00, „Denia Prohodului” ne va aduna pentru a medita la moartea și la mormântul Domnului, un moment de profundă spiritualitate și reculegere.
  • 4 Mai, Sâmbătă seara: Culminăm cu „Slujba Învierii Domnului” urmată de Sfânta Liturghie, începând la ora 24:00. Aceasta este punctul culminant al sărbătorilor pascale, celebrând Învierea lui Cristos și victoria vieții asupra morții.

Locație și Contact

Evenimentele vor avea loc la adresa: Plaza de los Jardines de San Telmo, Palma. Pentru mai multe informații, puteți contacta parohia la numerele de telefon: 675 300 121 sau 671 331 039.

Invitație pentru Comunitate

Sub deviza „Paște fericit cu pace și har!”, părintele Ionică Cozmuța și comunitatea parohială vă așteaptă cu brațele deschise pentru a împărtăși împreună bucuria și speranța aduse de Învierea Domnului. Aceasta este o oportunitate de a vă întări credința și de a petrece timp alături de cei dragi într-un cadru plin de căldură și spiritualitate.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această perioadă deosebită și să trăim împreună esența adevărată a Paștelui. Veniți să celebrăm împreună pacea și harul care ne sunt oferite prin sacrificiul și iubirea lui Hristos!

Înapoi Sus