Cum ambalezi corect un pachet?

Sfaturi pentru ambalare oferite de Emex Europa.

În cazul în care obișnuiți să trimiteți pachete înapoi acasă sau să primiți pachete din România e bine să știți și cum trebuie acestea ambalate ca să nu aveți parte de surprize neplăcute în timpul transportului.

Cutia potrivită:

  • Atunci când trimiteți un pachet, trebuie să utilizați o cutie de carton robustă și puternică. Asigurați-vă că aceasta nu are găuri sau îndoituri pentru a asigura rezistența și stabilitatea;
  • Se recomandă utilizarea unei cutii din carton ondulat pentru transport. Aceste cutii sunt formate din trei foi de carton gros, ceea ce le face diferite de cele din carton simplu formate dintr-un singur strat de foi de carton

Amortizarea internă:

  • Trebuie sa existe un spaţiu de 5-6 cm între produs şi pereţii cutiei așa că se recomandă utilizarea de diverse protecții pentru a umple spațiul rămas și a împiedica articolele să se deplaseze în interiorul cutiei.

Sigilare:

Pentru o sigilare potrivită e nevoie de cel puțin trei staturi de bandă adezivă, aplicată uniform, iar pentru cutii mari unde banda adezivă e insuficientă se recomandă utilizarea de sfoară sau curele.

Protecție suplimentară:

  • Deși nu este necesară în majoritatea cazurilor se recomandă utilizarea de protecții suplimentare cu protecție de spumă, polistiren, folie cu bule de aer etc.
  • De asemenea se recomandă împachetarea articolelor individual și protejarea lor individuală.

Ce e Emex Europa?

Emex Europa e o companie care prestează servicii poștale specializată în livrări la domiciliu cu livrare la orice adresă din România sau Europa în 4 zile (maxim 7 zile în zonele insulare).

Pentru a afla mai multe informații și lua legătura cu Emex Europa puteți utiliza următoarele numere de telefon:

  • Spania: 0034 642 003 443
  • Agenție: 0034 642 428 555
  • România: 0040 773 003 443

De asemenea puteți utiliza pagina web a companiei unde găsiți recomandări suplimentare, tarife informative și un formular de contact.

Înapoi Sus