Es Pla Nou – Agroturism

Intr-o zona idilica situata in zona administrativa a municipiului Felanitx se afla pensiunea agroturistica Es Pla Nou.

Aceasta pensiune pune la dispozitia turistilor, cat si celor ce locuiesc in insula, dar sunt dornici de o escapada in afara orasului urmatoarele facilitati de cazare:

  • 3 camere duble
  • 6 apartamente
  • 1 apartament nuptial

Desi pastreaza acel aer tipic maiorchin datorita felului in care este construita si amenajata, pensiunea conteaza si cu o serie de elemente moderne precum piscina si sezlonguri, bucatarii si bai dotate cu echipamente moderne in fiecare apartament, TV si WiFi.

In acelasi timp, pensiunea poate sa reprezinte un loc ideal pentru iubitorii de animale, dar si pentru oamenii care prefera agricultura sustenabila, deoarece pensiunea ofera acces neconditionat in gradina de legume si in livada.

Situata departe de plaje si zonele urbane aglomerate, si inconjurata doar de teren utilizat pentru cultivarea de cereale, pensiunea agroturistica Es Pla Nou ofera linistea necesara pentru a petrece o mini-vacanta sau un concediu plin de relaxare.

Pe langa faptul ca fiecare apartament are propria terasa si bucatarie, pensiunea Es Pla Nou mai pune la dispozitie si o sala de mese complet echipata, o curte interioara pentru a putea cina in aer liber si cateva spatii pentru gratar.

Mai multe poze si detalii aditionale se gasesc pe site-ul pensiunii Es Pla Nou. Pentru informatii si rezervari puteti apela la numarul de telefon (+34) 600 69 62 40.

Înapoi Sus