Servicii Juridice si Traduceri

Chiar daca multi romani au plecat din tara pentru o viata mai buna, sistemul birocratic romanesc i-a urmarit si dincolo de grantite si astfel necesitatea de asistenta si consultana juridica in relatia cu tara de adoptie, dar si cu tara mama ramane o realitate.

Astfel pentru a ne ajuta in privinta problemelor administrative si juridice s-a format o echipa, cu o vasta experienta in domeniu ce ofera romanilor aflati in Spania urmatoarele servicii:

  • Traduceri si interpretari de documente romanesti si/sau spaniole
  • Intocmirea de dosare complete necesare pentru Consulatul Roman din Barcelona la solicitarea unor acte precum cartea de identitate, pasaportul etc.
  • Obtinerea si transcrierea de acte din Romania si Republica Moldova, dar si obtinerea de documente spaniole precum cele necesare pentru ajutor social, casatorie sau cetatenie
  • Medierea conflictelor familiale, civile, comerciale si penale
  • Servicii de avocatura

Lista completa a acestor servicii, alaturi de informatii aditionale despre echipa se pot gasi pe site-ul www.romani-acte-spania.com.

De asemenea, va puteti pune in contact cu echipa de servicii juridice folosind adresa de email info@romani-acte-spania.com sau numarul de telefon 618 42 16 00.

Înapoi Sus